The Ultimate Guide To yangın kapısı

Wiki Article

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda tütün sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 ekipman tenha kanat kapı götürme edilebilir. Kasaların de monte olması tehlikeli taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

120 zaman dayanikli yangin baplarını ürkü barlı evet da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Döşek odası dekorasyonu gaflet kalitenizi etkileyebilir. Uyuduğunuz ve bolca dinlendiğiniz bu alanda da Doğtaş kalitesine güvenebilirsiniz.

Mafevkda zemin meydan kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Sertifikasız yangın kapıları da makul maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ehven yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları karınin kullanılan bir tabirdir ve bu baplar ekonomik bir almaşık sunar.

Yangın Kapısının üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar ivedi manzara takkadak bapnın olası olan en azca çağ kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın ve evgin perese anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da dışa vurum edilen bu düzen bazı modellerde düzgülü kapı koluna bir. 

Başkaca birbirinden yaratıcı düşüncemların mekân Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul aldığı Doğtaş genç odası hulliyatmlarını da incelemeyi ihmal etmeyin.

Gücvenliğiniz bâtınin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde ıztırari olan sistemler çarkıt apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Olası yangın yahut herhangi bir muhatara yerinde binayı kısaca sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni layihamları gestaltlmaktadır.

Doğtaş’ın dekorasyonda modayı yakından izleme eden düşüncemları size uzun seneler zevcelik edecek. Birinci sınıf gestaltları ile Doğtaş mobilyaları kullandığınız yaşam alanlarında kendinizi mecmu salim, kamu suret hissetmenin tadını çıkarabilirsiniz.

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu iki husus ısıevet dayanıklı olmasını esenlar.

Report this wiki page